stichting kindcentrum
openingstijden maandag t/m vrijdag 8:00 - 18:30 uur
svg
inschrijven
svg
Over Willemientje

DORP IN DE STAD
Middenin Oud-West en vlakbij de drukke Overtoom ligt ons kinderdagverblijf verscholen op het rustige WG-terrein. Een prachtig pand omringd door tal van creatieve en maatschappelijke ondernemingen. Een groetende buurvrouw met haar hondje, opa’s en oma’s die gedag zwaaien over de heg en de meneer van de stadreiniging die een extra rondje maakt met zijn wagentje omdat de kinderen dat zo leuk vinden. De sfeer is gemoedelijk en vriendelijk door het besloten karakter.

STICHTING
Stichting Kindcentrum Willemientje, zo heten we voluit. Bij ons komen alle inkomsten ten goede aan het kinderdagverblijf. We streven naar volledige transparantie op organisatorisch en financieel gebied. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur die op pedagogisch gebied ondersteund wordt door een pedagogisch coach. Het bestuur van de stichting bestaat uit betrokken ouders met ieder een eigen aandachtsgebied. Onze enthousiaste oudercommissie vertegenwoordigt de ouders en staat het kinderdagverblijf met raad en daad bij.

GROEPSINDELING
Kinderdagverblijf Willemientje biedt plaats aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Baby’s en dreumesen (o, 1 en 2 jaar) vinden rust, regelmaat én uitdaging bij de Zonnetjes en Vlinders. De peuters (2 en 3 jaar) vinden vrolijkheid, positiviteit en uitdaging bij de de Regenboogjes. Elke groep heeft vaste medewerkers.

MEDEWERKERS
Kinderdagverblijf Willemientje heeft drie dagen per week een pedagogisch coach in huis die met veel plezier kinderen, ouders en medewerkers ondersteunt. Onze pedagogisch medewerkers (door de kinderen ‘juffies’ genoemd) voldoen aan de opleidingseisen vastgesteld in de CAO Kinderopvang. Daarnaast is iedereen in bezit van een diploma (kinder)EHBO en/ of Bedrijfshulpverlening. Willemientje biedt medewerkers de kans zich te ontwikkelen door ‘training on the job’. We werken prettig samen en hebben een open en professionele houding.

svg